avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intabularea unei locuinte sau teren
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intabularea unei locuinte sau teren

Prin intabularea unei case pot fii inselat de catre cel care se ocupa de cadastru,sa semnez ceva sa nu fie in regula?cat ar costa intabularea daca ma poate ajuta cineva?trebuie sa fie si vecinii mei de fata cand semnez actele?
Cel mai recent răspuns: eugendiriczi , utilizator 20:59, 13 Iulie 2017
Cadastristul va masoara curtea si va fac o schita, cu ce sa va insele?
vedeti, poate va incadrati sa le faceti gratuit.

[ link extern ]

ati mostenit sau vreti sa vindeti? de ce faceti cadastru acum ?
Vecinii nu au la ce sa asiste

sa semnez ceva sa nu fie in regula?

In general, cititi si dvs inainte sa semnati.
Casa probabil are si teren (gradina, curte).Exista gard de delimitare a limitelor proprietatii? Atentie la schita cadastrala sa corespunda cu situatia faptica.Daca aveti teren mai mult decat in acte vecinii vor trebui sa semneze un proces verbal de vecinatate . Ca pret depinde de volumul de munca 1500-2500 lei.
Ultima modificare: Marți, 11 Iulie 2017
ContSters429609, utilizator
casa a fost mostenita de tatal meu si nu este in regula cu intabularea,nu a fost facuta,vreau sa trec casa pe numele meu dar nu pot din aceasta cauza,va rog sa-mi spuneti daca este in regula sa se faca intabularea doar pe terenul casei fara spatiul construit?pentru spatiul construit mi sa zis de la cadastru ca trebuie sa se faca un perete despartitor intre mine si vecin casa fiind lipita de el,casa pe vremuri era impreuna dupa care sa despartit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor Ana-Popescu Ana-Popescu Cum pot obtine certificatul de mostenitor daca: Si de aici incepe povestea. Acum 40 de ani parintii mei au cumparat o casa pe care au modificat-o, adica au ... (vezi toată discuția)
Intabularea unei case eugendiriczi eugendiriczi Am o casa cu teren si vreau sa o intabulez,am fost la cel care se ocupa de acest lucru si mi-a spus ca se poate face intabularea doar pe teren si pe casa nu ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)