avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata contributii sociale - articol de lege
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata contributii sociale - articol de lege

În ce articol de lege de încadrează neplata contribuțiilor sociale
Cel mai recent răspuns: Agvil , utilizator 11:55, 14 Iulie 2017
Art.40 C.mun.
...
(2) Angajatorului in revin, in principal, urmatoarele obligatii:
....
f) sa plateasca toate contributiile si impozitele aflate in sarcina sa, precum si sa retina si sa vireze contributiile si impozitele datorate de salariati, in conditiile legii;
....
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat magda69 magda69 Angajatoru are obligatia sa plateasca contributiile catre stat / chiar daca se scuza ca nu are bani. Exista aceasta lege si pentru ei in Romania? (vezi toată discuția)
Impozit pe drepturile salariale si celelalte drepturi obtinute in instanta cosmina_p cosmina_p Am castigat in instanta drepturile salariale si celelalte drepturi din perioada in care am avut cim suspendat. Cum pot obliga angajatorul sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Lucru fara carte de munca calin andrei calin andrei Am muncit la o firma 6 luni fara carte de munca, fara a mi se spun acest lucru.Acum am fost dat afara.Salar am luat dar nu mi-au fost platite CAS si ... (vezi toată discuția)