avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 0,87 la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

0,87 la volan

Ce se poate intampla daca am fost prins fara antecedente penale fara amenzi nu mam opus la nimic
Nu inteleg exact ce vreti sa obtineti, daca nu s-au prelevat 2 mostre biologice nu se poate efectua calculul retroactiv, oricum, mostrele biologice rămase după efectuarea determinărilor toxicologice sunt păstrate în cadrul instituţiei medico-legale, pe o perioadă de 6 luni de zile.
Nu ati semnat PV de recoltare al monstrelor biologice?
nu nu am semnat nimic
la recoltare o singura data mi sa luat sange si culmea este ca eu la 5.25 dimineata eram in masina politiei si cica la ora 5 miau luat odata sange si la ora 6 o doua oara ce ce nu este adevarat o singura data mi sa luat sange la ora 6
Daca inteleg eu bine, dvs sustineti ca au produs probe nereale impotriva dvs?
asa cred

Alte discuții în legătură

Refuz recoltare probe biologice cosmin30 cosmin30 sunt chemat in instanta pentru fond-infractiuni privind circulatia pe drumurile publice(oug nr.195/2002);am fost oprit de un echipaj de politie -am suflat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as avea si eu nevoie de un raspuns de la un profesionist ... socratev socratev Buna ziua. As avea si eu nevoie de un raspuns de la un profesionist daca se poate. Pe scurt, acum apoximativ o saptamana am fost depistat baut la volan cu o ... (vezi toată discuția)
Atat de grav? Chisalita Chisalita care ar fi condamnarea sau pedeapsa la care cu aproximatie mi se va da in fata instantei cu alcolemie de 2,25 la prima proba in sange? (vezi toată discuția)