buna ziua .as avea o intrebare in legatura cu concediu medical si intreruperea contractului de munca?
eu am avut contract pe perioada determinata pana in data de 6 MARTIE 2017 .de la firma respectiva am ramas insarcinata si in concediu de risc maternal din data de 22 FEBRUARIE 2017 PANA IN DATA DE 27 IUNIE 2017. dupa acest concediu de risc maternal mia dat medicul concediu in continuare pana in 20 IULIE 2017 dar acest concediu casa de asigurari nu mil mai plateste pentru ca zic ei ca eu sunt o persoana neasigurata acum .deci intrebarea mea este FIRMA RESPECTIVA UNDE AM RAMAS POATE SA IMI DESFACA CONTRACTUL DE MUNCA CAT TIMP EU SUNT IN CONCEDIU MEDICAL????
Nu este vorba despre desfacerea c.i.m., ci despre incetarea de drept a c.i.m. care opereaza si in situatia in care c.i.m. este suspendat.
Art.49 alin.5 C.mun. : De fiecare data cand in timpul perioadei de suspendare a contractului intervine o cauza de incetare de drept a contractului individual de munca, cauza de incetare de drept prevaleaza.