avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Avarie vecini
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Avarie vecini

Polita de asigurare acopera daunele provocate vecinilor in urma reparatiilor locuintei mele sau in urma unei inundatii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 14 Iulie 2017
Depinde daca aveti in contract si acoperirea acestui risc (raspundere cvila delictuala).

Asigurarea aceea obligatorie cu siguranta nu. Dacainsa aveti asigurare suplimentara a locuintei, atunci va trebui sa studiati prevederile contractuale sau sa sunati la societatea de asigurari sa verifice ei.
Am cele doua asigurari platite la BRD in urma achizitionarii unei locuinte prin programul Prima Casa. Este vorba despre PAD, iar cealalta reprezinta un certificat de asigurare prima casa facut de Groupama.
Verificati asigurarea incheiata la asiguratorul mentionat daca contine si prejudiciile de inundatie cauzate tertilor
Despre ce daune faceti vorbire vis-a-vis de reparatiile la apartament ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare alexa groupama ciiprian24 ciiprian24 Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)
Acordare despagubire in cazul producerii unui risc asigurat carmen bodeanu carmen bodeanu Am fost inundata de vecinul de deasupra apartamentului;si eu si d-lui avem polite de asigurare suplimentara(printre riscuri aflindu-se si inundatia)a ... (vezi toată discuția)
Asigurarea apartamentelor in 2016 lily_nic lily_nic Buna, As vrea sa stiu daca imi fac asigurarea facultativa la apartament, full, mai trebuie sa o fac si pe cea obligatorie? Este absurd... din moment ce sunt ... (vezi toată discuția)