avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj si vanzare catre fosta sotie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj si vanzare catre fosta sotie

Buna ziua , in urma cu 5 ani am divortat fara ca sa facem partajul pentru apartamentul cu doua camere pe care-l detinem impreuna . Intre timp m-am casatorit cu o alta femeie , acum fosta mea sotie vrea sa facem partajul la notariat dupa care sa-mi cumpere partea in doua rate . Întrebarea ar fi pot sa-i vand partea mea fostei sotii fara a face partajul ? Care ar fi costurile , timbre , taxe etc . Va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Partaj si vanzare catre fosta sotie noagy noagy Buna ziua , in urma cu 5 ani am divortat fara ca sa facem partajul pentru apartamentul cu doua camere pe care-l detinem impreuna . Intre timp m-am casatorit cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi dupa divort MissMihaela MissMihaela Buna ziua! In urma cu 5 ani am divortat dar fara a face partajul.Am incercat sa intentez proces de partaj dar nu am avut sumele necesare ptr taxa de timbru, ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj dupa 21 de ani, bunul pe numele sotiei mai poate fi revendicat de sot? mlcmlc mlcmlc Buna seara, Incerc sa mai adresez o intrebare aici, in speranta ca a doua oara voi avea mai multa sansa si cineva chiar va raspunde. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)