Buna ziua!
In urma cu 5 ani am divortat dar fara a face partajul.Am incercat sa intentez proces de partaj dar nu am avut sumele necesare ptr taxa de timbru, avocat etc
Din cauza ca, covietuirea nu era posbila, am ales sa parasesc domiciliul si stau cu chirie pe unde am putut.
Intre timp m-am recasatorit, am si un copil etc
In timpul casatoriei am achizitionat un apartament cu 3 camere etc
Intrebarea mea este DACA MAI AM DREPTUL la jumatate sau o parte din apartament chiar daca au trecut citiva ani de cind nu mai stau acolo?
Fostul sot am auzit ca ar vrea sa vanda apartamentul....ar putea sa o faca fara mine?
Multumesc anticipat!
MissMihaela
Multumesc tare mult! Dar in cazul in care pateste ceva (Doamne Fereste!) ce se intampla cu jumatatea sa?poate fi pretinsa de sora lui?cum se procedeaza?
Acțiunea în partaj este imprescriptibilă!
Nu poate vinde fără dvs, dar faceți cumva și demarați partajul, este păcat să stați în chirie având dreptul la 1/2 dintr-un apartament cu 3 camere!
Sora lui il mosteneste daca nu are copii si parinti, context in care veti face partajul cu aceasta!
Partaj
dmaria62
Sotul m-a parasit, plecand in alta tara respectiv la alta femeie.Am facut o sesizare la politie privind disparitia de la domiciliu, desi stiu unde este, ca si ... (vezi toată discuția)