avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este adevărat că are dreptul la jumătate din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este adevărat că are dreptul la jumătate din valoarea imobilului,insa ...

Este adevărat că are dreptul la jumătate din valoarea imobilului,insa mama cu banii de pe jumătate din apartament nu își poate cumpăra altă locuință(garsoniera)
Daca mama nu accepta divorțul și îi cedează o camera din apartament unde să
stea și el....
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:44, 14 Februarie 2022
Nu deschideti subiecte noi, continuati discutia inceputa, se apasa acolo pe raspunde

divortul nu are legatura cu partajul, vi s-a mai zis asta si in plus, nu e dupa ea sa accepte sau nu divortul, ca nimeni nu poate ramane casatorit daca nu vrea. Mai deprte, nici partajului nu are cum sa se impotriveasca ca nimeni nu poate fi fortat sa ramana in indiviziune si nu il puteti obliga sa accepte o camera.
Ce puteti face e sa taraganati lucrurile ca sa strangeti bani sa ii luati o garsoniera.
sau se poate muta la tara cu banii aia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire buna ziua. in urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament ... GavDana GavDana Buna ziua. In urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament cu 4 camere. De atunci in apartament a locuit doar matusa mea care a mostenit cealalta ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei jumatati dintr-un apartament coproprietarului AndreeaMarc AndreeaMarc Mama si cu mine avem impreuna cu cota parte 50% fiecare un apartament cu 3 camere, in urma succesiunii facute dupa decesul tatalui meu. Acum, ea ar vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager pe jumatate de apartament matildgergely matildgergely Buna ziua, La partajul de dupa divort am obtinut cite 1/2 din apartamentul cumparat impreuna cu sotul meu.Dupa partaj sotul meu a donat partea lui celor doi ... (vezi toată discuția)