Parintii mei au divortat acum 10 ani fara a face partaj. Au ca proprietate comuna un apartament cu 2 camere in care acum stau mama mea cu fratele meu. Tatal meu a parasit in momentul respectiv familia si s-a recasatorit locuind de atunci la domiciliul sotiei sale. Acum s-au certat dar nu s-au despartit in acte, iar tata vrea sa se intoarca in apartamentul in care locuieste mama. Ce putem face sa impiedicam acest lucru????
Sunt 2 camere, mama sta in una, fratele meu cu prietena lui in cealalta, mama nu-l mai poate suporta pe tata, dar totusi in fata legii el cred are drept la apartament chiar in conditiile mai sus amintite. Este innaceptabila dupa mine o situatie de acest gen fara a exista totusi niste solutii.
Daca eu cu fratele meu ii platim chirie intr-o garsoniera putem in fata legii sa impiedicam intoarcerea lui in casa? partaj nu se poate face, nu avem posibiliate materiala pentru a sustine asa ceva. Nu am putea niciodata sa-i platim jumatate din casa.
Partaj ?? urgent!!
Va rog, am nevoie de un sfat urgent.
Parintii mei au divortat acum 12 ani. Au ca proprietate comuna un apartmanent cu 2 camere achizitionat inainte de '89. ... (vezi toată discuția)