avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum trec casa pe numele meu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum trec casa pe numele meu?

Buna seara!As vrea sa trec casa in care locuiesc cu parintii mei pe numele meu.Problema e ca acea casa e e numele bunicilor mei care au decedat.Tatal meu mai are 2 frati,dintre care unu a decedat dar are copii.imi trebuie semnaturile lor ca sa trec casa pe mine?Cat de costisitor este?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:52, 15 Iulie 2017
trebuie facuta succesiunea, aveti nevoie de un avocat.
Se dezbat succesiunile in ordinea deceselor, tatal dvs impreuna cu fratii in viata si copilul fratelui decedat, vor plati si impozit pe mostenire ca nu au dezbatut succesiunea in termen de 2 ani de la deces, fac partaj in sensul ca tata ramane cu casa si le da sulta pt cota lor, apoi va doneaza dvs casa. Complicat, nu ? Da, si costisitor.
Costurile le aflati de la notar.
Nu aveti nevoie de avocat daca va intelegeti si nu ajungeti in instanta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii care trebuie urmati. c.risti c.risti Buna ziua. Acum 2 ani a murit bunicul meu ... Casa in care stam de 30+ ani mama (de la nastere ,eu si fratii mei) era trecuta pe numele bunicului. Din mai ... (vezi toată discuția)
Succesiune Popescu Nadia Popescu Nadia buna seara. am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 12 ani tatal meu a decedat. Mama nu a facut succesinea ci acum cand ne-am decis ... (vezi toată discuția)
Despagubire corneltorcea corneltorcea Buna ziua, am urmatorul caz : Suntem 2 frati si tatal nostru a decedat in 2005 iar mama in urma cu 20 de ani . Am cazut de comun acord cu fratele meu sa-l ... (vezi toată discuția)