avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procură pt eliberarea pașaport pentru minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procură pt eliberarea pașaport pentru minor

În certificatul fiului meu apare ca tata fostul soț deoarece la momentul nasterii sale nu eram divortati. În sentința de divort nu este specificată existența copilului, ce pot face pentru a nu mai avea nevoie de procură sau împuternicit de la fostul soț pentru a-i face pașaport fiului minor?
Eu și fiul locuim in germania și trebuie să mergem în fiecare an pentru această imputernicire în țară.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:00, 15 Iulie 2017
e a treia oara cand deschideti subiect pe tema asta si ati primit de fiecare data raspuns la ce ati intrebat si abia acum, la al treilea, ziceti ca nu e copilul lui.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

trebuie să mergem în fiecare an pentru această imputernicire în țară.

in realitate nu trebuie sa va deplasati pt asta in tara.

Ori promovati in instanta o actiune in tagada paternitatii- in privinta termenului de prescriptie pt o astfel de actiune , va trebui sa va sfatuiti cu un avocat- dar nu stiu daca e bine pt copil,

Ori stabiliti cu fostul sot pt copil domiciliul in strainatate si implicit ca aveti acordul sau sa ii faceti pasaport crds sau de care vreti - incheiati un acord si mergeti apoi cu el tot la judecatorie si apoi , daca ii faceti pasaport crds nu mai aveti nevoie de acordul tatalui sau iesiti in baza hotararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentarea mamei copilului la test adn go79 go79 BUNA.sunt Ionut si as dori sa ma ajutati cu o problema. m-am casatorit anul trecut in octombrie,pt ca prietena a ramas gravida.in februarie s-a nascut copilul ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii g_abryela g_abryela Buna ziua.Am si eu nevoie de cateva informatii.Sunt in proces de divort cerere de comun acord,la prima infatisare sotul nu s-a prezentat,am mentionat ... (vezi toată discuția)
Adoptarea unui copil Soryana Soryana Buna ziua,Povestea: am fost la virsta de 17 ani de cratre parinti mein intr-o casatorie cu un Cipriot ``convinsa`` , am petrecut 2 samptamani impreuna, dupa ... (vezi toată discuția)