In urma unei formari toti colegii care am participat am semnat un contract de formare profesionala prin care ne obliga sa nu parasim firma timp de 4 ani . Printre colegii unii au contract pe perioada determinata.
Dupa un an de zile unui dintre colegii cu un astfel de contract nu ia mai fost prelungit contractul. Deci firma si- a putut permite pierderea sumei de bani aferente costurilor de formare .
Intrebarea mea este urmatoarea. Ce sansa este sa-mi pot anula in instanta contractul, in cazul in care doresc sa parasesc firma respectiva?
cred ca poate s-a inteles gresit, nu anularea c.i.m....
tipul a facut o formare profesionala, pentru care s-a incheiat un contract de formare profesionala, exact acelasi tip de contract care se incheie si cu angajati pe perioada determinata.
Deci angajatul cu contract pe un an, face formare pe 4 ani, dar cand face anul, are posibilitatea sa plece,pentru ca ii expira cim..
in situatia de fata unei persoane cu contract pe un an nu i-a mai fost prelungit contractul, deci angajatorul s-a lipsit de banii de formare, insa colegul care nu are contract determinat intreaba daca poate pleca cu demisie fara a plati.
Plata curs
davstefan
Buna ziua,
La angajatorul acual am facut un curs de 3 zile necesar pentru a putea merge la munca (lucrez pe mare).Am semnat un act prin care daca plec inainte ... (vezi toată discuția)