avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietar imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietar imobil

Buna seara,
Am nevoie de un raspuns: in iulie anul trecut am semnat un contrat pentru un credit imobiliar la care am si codebitor, salariul nu imi permitea acordarea intregii sume. In contract codebitorul este coproprietar. Ce drepturi are asupra locuintei in aceasta situatie, eu avand toate contractele la utilitati pe numele meu.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 08:11, 17 Iulie 2017
Daca e coproprietar in contractul de vanzare cumparare a imobilului are aceleasi drepturi pe care le aveti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor pentru un credit ipotecar inseamna si copropietar? Laura01 Laura01 Eu si cu prietenul meu contractam un credit de achizitie imobil (credit ipotecar), el fiind titularul creditului iar eu codebitor. Inca nu am semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pe 30 de ani, împreună cu prietenul meu. beneficiez și eu de apartament sau sunt bună doar de plată? Beatrice0 Beatrice0 Buna seara. Tocmai ce am facut demersurile pentru un credit ipotecar pe 30 de ani, impreuna cu prietenul meu,pentru un apartament. Creditul este pe numele ... (vezi toată discuția)
Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)