avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna seara soția a fost depistată și operată pe cord deschis de defect de sept atrial (gaura la inima atriile comunicând între ele) boala congenitala din naștere am auzit căci ar beneficia de o pensie pe caz de boala mentionez că nu a lucrat cu carte de munca niciodată ceea ce vreau sa știu dacă într-adevăr beneficiază și ce acte ar fi necesare.va mulțumim anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:39, 17 Iulie 2017
Poate beneficia doar in conditiile in care are un cat de mic stagiu de cotizare(de ex:o luna).

Detalii aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie handicap Cintabine gabriela Cintabine gabriela Operat pe cord deschis protezat valvular si trei operatii la colon beneficiaza de pensie de handicap? (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie pentru limita de varsta? OLGAS OLGAS Sunt o persoana cu handicap din nastere.Mi s-a eliberat un certificat de incadrare in grad de handicap,cod boala 4(vizual),grad de handicap accentuat,data ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap gigel9105 gigel9105 Buna! Am si eu o mica problema legata de o indemnizatie de handicap(pensie). Uitati cum sta treaba: Acum 3 ani am fost operat pe cord la fundeni(o pielita ... (vezi toată discuția)