avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cuantum penalitate in cererile de executare silita in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cuantum penalitate in cererile de executare silita in cazul facturilor cu titlu executoriu

Buna ziua!
In cererile de executare silita in cazul facturilor cu titlu executoriu se trece cuantumul penalitatilor? (Incepand cu nov. 2016, potrivit Legii nr. 51/2006, Factura emisă pentru serviciile de utilităţi publice constituie titlu executoriu)

Alte discuții în legătură

Punere in executare restantieri. Latcu Voda Latcu Voda Va rog sa-mi precizati daca eu ca asociatie de proprietari pot sa aplic Art.32(17) din Legea 241/2006 respectiv Art.42(6 cu 1) din Legea 225/2016 ) pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata facturilor la utilitati direct prin executor AdrianaMariaVlad AdrianaMariaVlad Buna ziua, Daca eu ca asociatie de proprietari sunt executat silit direct prin executor pentru neplata facturilor la utilitati, pot sa ma indrept spre ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante pandatao pandatao Buna ziua! Avem un locatar care nefiind membru a asociatiei de proprietari, refuza sa plateasca contributia la fondul de reparatii si fondul de ... (vezi toată discuția)