avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie si cresterea salariului pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie si cresterea salariului pe cartea de munca

Acum am salariul minim pe economie pe cartea de munca,firma la care vreau sa plec imi ofera salariu de aproape 3300 de lei pe cartea de munca,mai primesc stimulentul de insertie sau se stopeaza?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:48, 17 Iulie 2017
Beneficiati de stimulent de insertie indiferent de cuantumul salariului primit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul de munca! Corina271 Corina271 Buna ziua! Stiti cumva daca sotul intra in concediu de crestere a copilului iar dupa ceva timp il da afara de la serviciul acela sau pleaca el pentru un altul ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa ccc Dany57 Dany57 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: m-am intors la munca din CCC, la 11 luni ale copilului, ca sa primesc stimulentul de insertie. Am inceput la un alt ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca Stelian87 Stelian87 Buna ziua,iau stimulent de insertie inca de cand s-a nascut copilul,acum vreau sa plec de la firma la care lucrez,la alta firma,primesc in continuare ... (vezi toată discuția)