avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare intre o pers.fizica si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare intre o pers.fizica si propietar banca

Buna ziua,

Urmeaza sa achizitionez un imobil in urma unei licitatii la o banca ( daca voi castiga) din cate am inteles eu voi acoperii datoriile vechiului propietar care a pierdut apartamentul si anume curentul, intretinere restante .
Dar intrebarea mea este impozitul nu trebuie platit daca e de plata inainte de a scoate cartea funciara?Adica se poate incheia contractul de vanz-cump fara cartea funciara?Imi cer scuze cunosc exact cum se incheie un contract de van-cump normal intre 2 pers fizice dar asa intre banca si pers fizica nu.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:24, 28 Septembrie 2009
1. Impozitul il veti plati odata cu celelalte debite.
2. Atribuirea catre d-voastra va fi intarita de un judecator, astfel veti avea parte de un inscris autentic, cartea funciara fiind intocmita in paralel si veti fi inscris la Oficiul de cadastru d-voastra.
Va multumesc de raspuns dar eu pot afla toate aceste debite inainte de incheierea contractului?Adica la intretinere si curent e usor sa spunem dar la impozite?
Plata cheltuielilor nu este obligatia dvs, ci executorul va face plata din suma obtinuta in urma licitatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament prin licitatie bancara raluca tivichi raluca tivichi buna ziua, saptamana viitoare voi participa la o licitatie bancara pt un apartament . Intrebarea mea ar fi daca la fina castig licitatia demersurile ce o ... (vezi toată discuția)
Executare silita drept de abitatie ContSters159772 ContSters159772 In urma neplatii unui credit in valoare de aprox 2500 Euro, s-a ajuns la o instiintare despre o posibila executare silita. Am contactat biroul executorului ... (vezi toată discuția)
Apartament la licitatie sorin0206 sorin0206 salutare ,am citeva nelamuriri si va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi scrieti concret ce ar trebui sa fac in cazul meu.Am participat la licitatia unui ... (vezi toată discuția)