avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat nastere

Cum procedez in cazul in care sunt casatorita dar separata de sot, dand nastere unui copil cu altcineva ..Am nascut un copil in Anglia iar pe certificatul britanic este trecut tatal biologic. Cum procedez in momentul in care ii voi face certificatul romanesc daca este trecut tatal biologic si nu sotul din acte?
Va rog raspundeti.mi!

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat de naștere britanic în care figurează tatăl biologic, nu soțul mamei Alexa-891 Alexa-891 Buna ziua am și eu o întrebare de curând am născut in uk eu in acte sunt căsătorită cu altcineva încă dar de câțiva ani suntem separați eu am un ... (vezi toată discuția)
Copil conceput în timpul căsătoriei cu alt bărbat decât soțul. cum pot rezolva cu certificatul de naștere dacă tatăl biologic nu vrea să-l recunoască? Anonim1992 Anonim1992 In urmă cu 4 luni am născut in Anglia,pe certificatul Britanic la tata apare numele tatalui desi copilul poarta numele meu,ajunsă in tară sa-i fac ... (vezi toată discuția)
Buna - nume copil nascut inainte de definitivarea divortului alinajianu alinajianu Am si eu o problema la care nu gasesc rezolvare daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri! Sunt casatorita..dar separata de 2 ani iar intre timp am cunoscut pe ... (vezi toată discuția)