avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Transcriere certificat de naștere britanic în care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Transcriere certificat de naștere britanic în care figurează tatăl biologic, nu soțul mamei

Buna ziua am și eu o întrebare de curând am născut in uk eu in acte sunt căsătorită cu altcineva încă dar de câțiva ani suntem separați eu am un copil din alta relație acum iam făcut copilului certificat de naștere britanic pe care nume a fost trecut copilul a tatălui biologic cu acest certificat trebuie făcut și românesc vreau sa va întreb dacă îl fac și pe cel românesc va rămâne copilul pe numele tatăl biologic sau obligatoriu va fi trecut pe numele la soț care Menționez nu este tatăl copilului și curând voi fi și divorțată va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:56, 3 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit legislației romane, tatăl copilului este soțul mamei.
Dacă tatăl biologic este altul, soțul dvs trebuie să introducă o acțiune în tăgada paternitatii. Pana cand instanța constata cine este tatăl biologic, pe certificatul de nastere va figura soțul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de naștere copil din afara căsniciei, născut în uk; cum se procedează legal pentru a-i face actele? Oana Aurelia Oana Aurelia Buna ziua. Locuiesc în Uk de 2 ani , am lucrat legal iar acum am intrat în maternity. Sotul meu locuieste în Ro .Copilul e facut cu un partener ce locuieste ... (vezi toată discuția)
Actiunea de tagada paternitate macoalex macoalex buna ziua! doresc sa va relatez un caz...o femeie ,care era casatorita ,dar era separata de cativa ani de sotul ei, a dat nastere unui copil cu un alt ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului de nastere romanesc Emmer Emmer Buna seara. Am si eu o problema delicata. Am nascut un copil in Uk de la partenerul meu actual in timp CE eram casatorita cu fostul sot. In certificatul de ... (vezi toată discuția)