avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinerea certificatului de nastere romanesc
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinerea certificatului de nastere romanesc

Buna seara. Am si eu o problema delicata. Am nascut un copil in Uk de la partenerul meu actual in timp CE eram casatorita cu fostul sot. In certificatul de nastere britanic, nestiind ca urma sa fie o problema, l.am trecut pe tatal biologic la rubrica tata. Acuma nu pot sa obtin un certificat de nastere romanesc deoarece cei de la ambasada Romaniei zic ca imi trebuie certificat judecatoresc de tagada a paternitatii si o alta problema e ca cerificatul de nastere britanic e gresit, la rubrica tata trebuie sa fie tatal legal adica fostul sot. Cum pot sa solutionez aceasta situatie. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
Emmer, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina Simionescu , Avocat 17:22, 25 Octombrie 2018
Buna ziua, trebuie deschisa o actiune judecatoreasca in tagada paternitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de naștere copil din afara căsniciei, născut în uk; cum se procedează legal pentru a-i face actele? Oana Aurelia Oana Aurelia Buna ziua. Locuiesc în Uk de 2 ani , am lucrat legal iar acum am intrat în maternity. Sotul meu locuieste în Ro .Copilul e facut cu un partener ce locuieste ... (vezi toată discuția)
Casatorita in uk Mirabela fedeles Mirabela fedeles Buna as dori sa stiu daca sunt casatorita in uk dar voi avea un copil cu un alt barbat il voi putea trece i certificatul de nastere pe tatal biologic ti sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu nevoie de ajutorul dumneavoastră.eu din anul 2011 nu mai locuiesc ... Inka75 Inka75 Bună Am și eu o problemă. Eu din anul 2011 nu mai locuiesc cu primul meu soț. După doi ani am cunoscut alt bărbat care ulterior a devenit soțul meu. ... (vezi toată discuția)