Buna ziua. Tocmai am primit o instiintare de executare silita din partea executorului judecatoresc Bucuresti. A venit la firma unde lucrez. Sentinta a fost data luna trecuta,iar creditul a fost facut in anul 2006,luna 08. Creditul a fost facut pe vechea adresa de domiciuliu,iar sentinta a venit pe noua adresa cu mentiunea ca "am fost anuntat". Ce nu inteleg este:
1. Ca sa fiu dat in judecata,nu ar trebuii sa fiu in baza de date a Biroului de Credit?
2. Dupa atata timp ,10-11 ani,tocmai acum s.au gandit sa ma de.a in judecata?
3. Executorul judecatoresc nu stie de prescriptia termenului de a ma da in judecata? Sau termenul legal de 3 ani pt datul in judecata?
4. Daca m.au gasit cu noua adresa de domiciuliu,nu puteau sa ma instiinteze ca vor sa ma de.a in judecata pe noua adresa?
Va rog frumos,dati.mi un raspuns. Firma are la dispozitie 5 zile,din acest moment ,pt poprire. Nu e vorba de bani,ca sa nu platesc,e vorba de lege care ,cred,ca nu vor sa o respecte.
Va multumesc.
Poprire pensie
ALYA71
Buna ziua!As vrea sa stiu daca este corect ca o firma de recuperari sa te de.a la un executor judecatoresc,sa fii judecat in lipsa si executat fara macar o ... (vezi toată discuția)