avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita la un contract din 2005
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita la un contract din 2005

buna seara,
vreau sa intreb un specialist daca la un contarct facut pentru un telefon in anul 2005 care este termenul de prescriptie si daca este legal ca dupa 11 ani un executor judecatoresc are dreptul sa institue proprire pe salariu fara ca sa fiu anuntata in prealabim.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:05, 1 August 2016
pana la executare, trebuie sa se obtina un titlu executoriu, adica o hot judecatoreasca prin care sa fiti obligata la plata.
Da, dreptul creditorului la actiune e prescris.
intradevar este acest titluu exacutoriu dar cu numele care il aveam eu in anul 2005 ,in plus nu am fost citata nicaieri abia azi mi-au trimis la locul de munca hotararea.sau instiintata de existanta citatiei pentru data de 14.06.2016.Mi se pare ca este destul de tardiv ca pentru un contact (cumparare de telefon) dupa 11 ani sa se vina cu aceasta solicitartre,Firma care solicita aceasta executare este faimpoasa firma KRUK, Ce poot face in acest sens? pe hotararea judecatoreasca scrie fara cale de atac,
cand ati fost data in judecata ?
cand a devenit definitiva ?
Cand au apelat la executor ? Exista incuviintare pt executarea silita ?
Trebuie sa mergeti la un avocat cu actele sa va formuleze o contestatie la executare, cereti si suspendarea executarii silite.
Despre ce suma e vb ?
14.06.2016a fost camera de consiliu unde nu am fost citata,in sentinta din 14.06.2016 autorizeaza executorul la prima infatisare sa ma execute silit ,dar eu nu inteleg cu poate autoriza acest judecator ceva ce deja este prescris.e vorba de 3200ron desi a fost un amarat de telefon cu clapeta la acea vreme
Pana sa autorizeze executorul, ar trebui sa existe o hotarare judecatoreasca, v-ati cautat pe portalul instantelor de judecata ?
V-ati mutat cu domiciliul din 2005 incoace ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce se poate face in cazul in care, s-a pronuntat o ... mariustz mariustz Buna ziua, Ce se poate face in cazul in care, s-a pronuntat o hotarare judecatoreasca definitiva, fara cale de atac, pentru o executare silita, iar ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara instiintare stefana88 stefana88 in anul 2007 cineva a facut o rata la altex. si-a achitat toate ratele, poate cu mici intarzieri, dar in final si le a achitat. astazi, a primit o scrisoare la ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 7 ani mihaigabi22 mihaigabi22 Buna ziua! Am cateva nelamuriri in cazul executarii silite si a termenului de prescriptie, mai exact: in 2008 am luat un credit de consum (cu buletinul) ... (vezi toată discuția)