avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita la un contract din 2005
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita la un contract din 2005

buna seara,
vreau sa intreb un specialist daca la un contarct facut pentru un telefon in anul 2005 care este termenul de prescriptie si daca este legal ca dupa 11 ani un executor judecatoresc are dreptul sa institue proprire pe salariu fara ca sa fiu anuntata in prealabim.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:05, 1 August 2016
da m-am mutat pt ca intre timp am divortat
aveti termen 15 zile pt a depune contestatia la executare, invocati prescriptia.

multumesc,o seara buna! Vroia doar sa stiu daca scrie in hotarare "fara cale de atac" mai pot face contestatie si care este de fapt termenul de prescriptie la un contract de credit facut in 2005
-fara cale de atac e incuviintarea de executare, nu are legatura cu contestatia.
-3 ani de la data scadentei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce se poate face in cazul in care, s-a pronuntat o ... mariustz mariustz Buna ziua, Ce se poate face in cazul in care, s-a pronuntat o hotarare judecatoreasca definitiva, fara cale de atac, pentru o executare silita, iar ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara instiintare stefana88 stefana88 in anul 2007 cineva a facut o rata la altex. si-a achitat toate ratele, poate cu mici intarzieri, dar in final si le a achitat. astazi, a primit o scrisoare la ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 7 ani mihaigabi22 mihaigabi22 Buna ziua! Am cateva nelamuriri in cazul executarii silite si a termenului de prescriptie, mai exact: in 2008 am luat un credit de consum (cu buletinul) ... (vezi toată discuția)