avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Punct lucru Mansarda autorizatie ISU?
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Punct lucru Mansarda autorizatie ISU?

Buna ziua,
Suntem o firma mica de programare IT.
Punctul de lucru il avem intr-o mansarda de 120 mp, situata intr-o cladire P+1+M+pod.
Va rog sa ne precizati daca avem nevoie de autorizatie ISU avand in vedere cele specificate mai sus.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bucureti77 , utilizator 18:17, 4 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Autorizatie de securitate la incendiu se emite pentru toata locatia si separat pentru fiecare firma care isi desfasoara activitatea in locatia respectiva.
Solicitarea autorizatiei se face de catre proprietarul locatiei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de securitate la incendiu ginitza ginitza Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: fabrica cu domeniu de activitate productie, doreste sa isi deschida un punct de lucru intr-o hala in care isi ... (vezi toată discuția)
Aviz isu cristian A. cristian A. Buna ziua. Am inchiriat un spatiu de 30mp pentru un cabinet de intretinere corporala , intr-o cladire p+2,in care cladire,la parter,exista un magazin care ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)