avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzarea parti sociale srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzarea parti sociale srl

care este valoarea de vanzare a partilor sociale la un SRL, conform ultimului bilant, cum se calculeaza aceasta.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:50, 17 Iulie 2017
Partile sociale au o valoare nominala inscrisa in actul constitutiv. In urma negocierii intre persoana fizica sau juridica care este asociat si cumparator se poate incheia tranzactia la o alta valoare decat cea nominala, mai mare sau mai mica. La orice valoare s-ar tranzactiona, noul asociat obtine o cota din capitalul social aferenta valorii nominale a partilor sociale vandute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva transfer parti sociale matmih matmih Buna ziua, Am o nelamurire asupra necesitatii includerii TVA in pretul de achizitie a tuturor partilor sociale detinute la o societate. Codul fiscal nu prea ... (vezi toată discuția)
Urgent despre cesiune parti sociale andr_georgi andr_georgi Vreau sa cumpar toate partile sociale a unei societati comerciale care are capitalul social 200 lei. Dar in realitate eu cumpar aceste parti sociale cu o ... (vezi toată discuția)
Impozit cesiune parti sociale Ligia G Ligia G Probabil ca a mai fost pus in discutie acest subiect, dar am incercat sa aflu de la administratiile financiare de sector care este valoarea impozitului in ... (vezi toată discuția)