avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Notificare plata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Notificare plata

Buna ziua,

Vineri m-am trezit acasa cu o notificare de neplata a serviciilor de internet.

Problema mea este ca am primit aceasta notificare dupa 2 ani.

In ianuarie 2006 m-am abonat la o firma de internet din Targoviste, am semnat contractul prin care ma obligam sa stau abonat la ei 1 an de zile. Pana in mai 2007 cand m-am mutat din Targoviste am platit serviciile. Dupa ce m-am mutat mi-am trimis mama sa rezilieze contractul, numai ca o angajata de la ghiseu i-a spus ca nu este nevoie sa faca nicio cerere pentru ca la puntul 6.1 din contract se spune ca in caz de neplata a facturii dupa 10 zile ei nu-mi mai furnizeaza internet (deci, eu nu mai am ce serviciu sa platesc).
Si acum dupa 2 ani am primit notificare ca trebuie sa platesc suma de 840 ron (reprezentand c/val serviciilor acces internet prestate).

Ma puteti sfatui cum sa procedez?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters59982 , utilizator 17:41, 25 Octombrie 2009
teremenul de prescriptie pentru cazul dvs. e de trei ani, astfel incat firma poate sa va solicite despagubiri si dupa doi ani. Un prim pas, e sa lamuriti ce reprezinta aceste sume si, daca e posibil, sa recititi clauzele contractului incheiat.
orice obiectiuni pe care le veti face, e bine sa le realizati in scris, avand in acest fel o dovada certa pe care ati putea-o folosi in caz de litigiu.
Care sunt modalitatile de reziliere trecute in contract ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet dupa legea 161/2010 daniel77 daniel77 Am fost client al unei firme ”A” ce oferea servicii de internet (am platit taxa de instalare 100 RON si abonamentul lunar, iar rezilierea s-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Contract internet adimar52 adimar52 Am un contract de furnizare servicii internet cu Orange pe timp de 2 ani.Contractul este inceput in februarie 2010.Datorita serviciilor proaste pe care le ... (vezi toată discuția)