Vineri m-am trezit acasa cu o notificare de neplata a serviciilor de internet.
Problema mea este ca am primit aceasta notificare dupa 2 ani.
In ianuarie 2006 m-am abonat la o firma de internet din Targoviste, am semnat contractul prin care ma obligam sa stau abonat la ei 1 an de zile. Pana in mai 2007 cand m-am mutat din Targoviste am platit serviciile. Dupa ce m-am mutat mi-am trimis mama sa rezilieze contractul, numai ca o angajata de la ghiseu i-a spus ca nu este nevoie sa faca nicio cerere pentru ca la puntul 6.1 din contract se spune ca in caz de neplata a facturii dupa 10 zile ei nu-mi mai furnizeaza internet (deci, eu nu mai am ce serviciu sa platesc).
Si acum dupa 2 ani am primit notificare ca trebuie sa platesc suma de 840 ron (reprezentand c/val serviciilor acces internet prestate).
teremenul de prescriptie pentru cazul dvs. e de trei ani, astfel incat firma poate sa va solicite despagubiri si dupa doi ani. Un prim pas, e sa lamuriti ce reprezinta aceste sume si, daca e posibil, sa recititi clauzele contractului incheiat.
orice obiectiuni pe care le veti face, e bine sa le realizati in scris, avand in acest fel o dovada certa pe care ati putea-o folosi in caz de litigiu.