avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dubla cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dubla cetatenie

Buna ziua
Cum pot cere dubla cetatenie pentru fetita mea, nascuta in ungaria? Are certificat de nastere maghiar.Tatal cetatean maghiar, eu cu dubla cetatenie. Ce acte sunt necesare? Va avea 2 certificate de nastere sau care este procedura?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:57, 18 Iulie 2017
Nu cereti cetatenia, deoarece o are prin nastere. Dvs. aveti termen de 6 luni de la nasterea copilului sa solicitati transcrierea la starea civila de la locul de domiciliu din buletin sau inscrierea la ambasada a certificatului din Ungaria. Atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza un copil nascut in strainatate? draganrandrei draganrandrei Buna ziua, Sunt cetatean roman rezident in Islanda. In curand eu si sotia mea vom fi parinti :) Conform legii cetateniei : \\" Art. 5. - Copiii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare casatorie din ungaria in romania kzsi77 kzsi77 Inregistrare casatorie din Ungaria in Romania Doresc sa va intreb de ce acte am nevoie sa inregistrez casatoria din Ungaria in Romania? Mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ambii parinti avem cetatenie dubla, romana si canadiana. ... Florin Bondrea Florin Bondrea Buna ziua. Ambii parinti avem cetatenie dubla, romana si canadiana. Copilul e nascut in Canada, are 16 ani si am vrea sa stim cum putem sa ii inregistram ... (vezi toată discuția)