avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Neintelegere contract de donatie - animal de companie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Neintelegere contract de donatie - animal de companie

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am un caine Amstaff si am vrut sa-l donez cuiva (gratis), pentru ca eu nu mai pot avea grija de el. Am pus anunt pe olx si am primit un telefon de la un domn, care m-a si vizitat sa vada catelul.
Am fost de acord sa il dau. A doua zi m-am intalnit cu el la un cabinet veterinar ca sa facem actele si sa fie inregistrat pe numele lui. Numai ca, acolo am intampinat dificultati. Dupa ce am facut actul de donatie (originalul ramanand la el), nici un medic nu a vrut sa-l inregistreze sub diverse pretexte.
Ultimul medic m-a avertizat ca nu fac bine, mi-a dat un nr de telefon si l-am sunat seara.
Apoi am citit despre acest domn, ca tine cainii nemancati, protectia copilului se prezinta la el acasa zilnic, politia la fel i-a confiscat 8 caini si i-a dat si amenda. Vazand toate astea l-am sunat si i-am spus ca nu-i mai dau catelul.
S-a infuriat si mi-a dat acum mesaj ca m-a reclamat la politie sub actiunea de inselaciune ca n-am vrut sa-i mai dau catelul. Mentionez ca nu am cerut nici un ban pe el.
Pot sa patesc eu ceva, sa ma acuze politia de inselaciune? Dar nu ma lasa inima sa-i donez catelul unui astfel de om.
Va rog mult de tot daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns...

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:22, 18 Iulie 2017
Nu este inselaciune. Lasati-l sa faca reclamatie la politie si apoi depuneti plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere contract de donatie - animal de companie Ioanapop2000 Ioanapop2000 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am un caine Amstaff si am vrut sa-l donez cuiva (gratis), pentru ca eu nu mai pot avea ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu si furt ContSters72939 ContSters72939 Buna ziua, Am o casa la tara si am fost nevoiti sa plecam in Bucuresti eu si sotul doua zile. Ne-a sunat o vecina sa ne spuna ca un vecin ne-a taiat gardul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva unui medic veterinar ContSters264470 ContSters264470 Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu un domn medic veterinar! Problemele au ... (vezi toată discuția)