avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... info accident
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

info accident

Buna ziua, s-a intamplat un accident in care o masina a lovit-o usor pe alta intr-o parcare, accidentul nu s-a declarat, acuma se primeste invitatie la politie, ce sanctiune se risca ?

Alte discuții în legătură

Sanctiune accident usor fara victime. buna ziua, va rog sa ma ... Accidentuaor Accidentuaor sanctiune accident usor fara victime. Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu ce sanctiune risc pentru un accident usor fara victime, ... (vezi toată discuția)
Am lovit foarte ușor o altă mașină în timp ce dădeam cu spatele. am lăsat pe parbriz un bilet cu numărul meu de telefon, ce mă sfătuiți să fac în continuare? petr3 petr3 Buna seara. Azi am dat cu spatele si am lovit foarte usor fata la o masina, in urma impactului indoindu-se in mijloc placuta cu nr de inmatriculare - alte ... (vezi toată discuția)
Politistul solicita declararea unei fapte neadevarate aabb aabb buna seara. un prieten a avut un accident usor intr-o intersectie, si nu a acordat prioritate nevazand masina ,au fost la sectia de politie ...si acolo un ... (vezi toată discuția)