avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Drepturile tatalui
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Drepturile tatalui

Buna ziua , va cer din nou ajutorul ...O sa pun in comentariu despre ce am vorbit data trecuta , sa se inteleaga mai bine .Acum completez cu ceea ce vreau sa stiu ...Mama fetei a plecat cu fata in alta tara , din cate mi-a zis o cunostiinta de-a ei , a plecat cu fata pentru ca stia ca urmeaza sa venim in tara si are de gand sa revina dupa ce plecam noi iar ..Voiam sa vedem si noi fata , si cum am zis vom merge sa vedem ce s-a mai intamplat cu dosarul ...Dar acum ce se va intampla .Daca ea e plecata cu fata , pfff nu-mi vine sa cred ca s-a intamplata asta
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:47, 19 Iulie 2017
Nu conteaza daca d-na e in strainatate cu copilul. Suntem in UE. Se fac anchete si de aut. straine care sa fie inaintate la judecatoria de la domiciliul dvs. Daca sotul dvs. a recunoscut copilul in fata judecatorului, acesta sigur trebuie sa aiba o mentiune de recunoastere inscrisa pe marginea actului de nastere a copilului. Mai mult decat atat sotul dvs. trebuia sa primeasca o sentinta de la judecatorie cu privire la faptul ca a recunoscut copilul, precum si cu privire la pensie. Sotul poate intreba la starea civila de la locul de inregistrare a nasterii copilului. Daca nu este mentiunea poate sa solicite dumnealui pe baza sentintei definitive de recunoastere ca numele sau sa fie trecut la tata.Sa mearga din nou in instanta si sa solicite programul de vizita. Sigur mama nu are un alt certificat de nastere si de aceea nimeni nu a intrebat-o nimic. Probabil ca cei de la judecatorie nu au transmis sentinta de recunoastere, ori poate nu stiti pentru ce v-ati judecat. Mergeti la instanta si solicitati sentinta dupa care cititi la sfarsit, la rubrica hotaraste ce scrie.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iulie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile tatalui Hshshjz Hshshjz Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati .Sotul meu are un copil dintr-un concubinaj , ideea e urmatoarea .Sotul meu a recunoscut copilul insa mama copilului nu ... (vezi toată discuția)
Modalitati recunoastere paternitate/drepturi aferente dupa caz geo_m_14 geo_m_14 Ma intereseaza ce drepturi are copilul in urma fiecarei variante de recunoastere (pensie alimentara, mostenire) (certificat de nastere deja intocmit dar cu ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are concubinul în privința minorului dacă nu apare în certificatul de naștere? anila1998 anila1998 salut, aș dori să aflu ce drepturi are tatal copilului in cazul in care... pe parcursu sarcinii nu afost alaturi... copilul nu poartă numele lui si nu ... (vezi toată discuția)