avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit salar pt certificat handicap accentuat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit salar pt certificat handicap accentuat

Buna ziua
O angajata a adus la firma un cerificat de handicap accentuat eliberat in data de 13.07.2017.
Incepand din care luna se aplica scutirea pentru impozitul pe salar? Luna iulie sau august?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MURESANCRISTIAN , utilizator 08:31, 28 Iulie 2017
Scutirea se acorda incepand cu luna prezentarii certificatului de handicap
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit persoana cu handicap rusualexandra rusualexandra Am un salariat care a adus certificat de incadrare in grad de handicap - accentuat -eliberat la data de 18.04.2017. Intrebarea mea este : se pune in aplicare ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit pe salariu persoana cu handicap accentuat AndreRaluca AndreRaluca Buna ziua, Beneficiez de un certificat de handicap, grad accentuat incepand cu anul 2010. Am inceput sa lucrez in martie anul 2014. Am depus la ... (vezi toată discuția)
Scutire/reducere impozit pe venit hany89 hany89 sunt asistenta medicala angajata la o firma particulara,momentan sunt in concediul medical pe cod 14(neoplazie operata si tratata prin radioterapie);in ... (vezi toată discuția)