avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Tamponare auto usoara
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Tamponare auto usoara

Bună ziua. Am tamponat lateral o masina, am fost la politie la birou tamponări, s-a constatat incidentul,i-am dat asigurarea Euroins,perfect valabila,nu am consumat alcool.Acum domnul mă tot suna sa îmi spună ca el nu își face mașină decât la reprezentanta și cei de acolo i-au făcut o evaluare de 6800 Ron. Cei de la asigurare nu îi dau decât 2000ron iar diferența sa o suport eu din buzunar căci altfel mă da în judecata,el ocupandu-se cu ăsta! Ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:33, 22 Iulie 2017
Daca va da in judecata chemati in garantie asiguratorul RCA. Politele auto RCA acopera pagube pana la 1,5 milioane EUR, scrie pe polita suma maxima.
cyan a scris:

Daca va da in judecata chemati in garantie asiguratorul RCA. Politele auto RCA acopera pagube pana la 1,5 milioane EUR, scrie pe polita suma maxima.

De acord cu cele afirmate, dar cuantumul despagubirii este limitata si de valoarea autoturismului la data producerii accidentului.
Verificati daca societatea de asigurare a stabilit corect valoarea maxima a despagubirii avand in vedere valoarea de nou al autotursimului, valoarea eventualelor echipamente optionale,rulajul autoturismului etc.). Daca cuantumul despagubirii ete mai mare de 2000 lei diferenta trebuie sa fie platita tot de societatea de asgurare. Dvs. nu trebuie sa platiti numic.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De doua ori dauna totala? este posibil? POPESCU NICULAE POPESCU NICULAE Va prezint un caz rar intalnit. Pe data de 15-07-2008 am fost tamponat la o trecere de pietoni ,din spate[central].Deschid dosar de ... (vezi toată discuția)
Dauna totala auto - despagubire transport cu platforma de la locul accidentului la domiciliu LuminitaGroza LuminitaGroza Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei daune totale a masinii in accident de circulatie nefiind vinovat pot sa cer de la firma de asigurari unde deschid ... (vezi toată discuția)