avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Buna ziua! Am și eu o nelămurire . Este vorba de apartamentul unchiului meu fratele mamei mele , care a decedat anul trecut 2016 mai .decedatul nu a fost căsătorit nu a avut copii. Moștenitorii suntem eu și fratele meu , eu am dat declarația de acceptare a moșteniri anul trecut dar fratele meu nu. Acuma fratele meu vrea sa facem succesiunea . Întrebarea este. Dacă el nu a acceptat moștenirea in timp de un an cum prevede legea ce se întâmpla ??? Poate sa mai dea declarația acuma?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Anka16 , utilizator 16:48, 19 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la succesiune ciausu domnica ciausu domnica Buna ziua in anul 2009 am dat o declaratie ca renuntat la succesiunea mamei mele decedata in anul 2008 In masa succesoarala de la aceea data fost trecut un ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea succesorala in clasa a ii-a de mostenitori M_arina M_arina In urma cu o luna a decedat sora tatalui meu. Nu a fost casatorita, nu a avut copii, parintii ei nu mai traiesc. A avut 4 frati, din care doar unu mai este ... (vezi toată discuția)
O problema de succesiune / mostenire ALALAL ALALAL buna seara am si eu o intrebare pentru dumneavoastra? sotul meu a avut un unchi care a decedat in luna august 2005, defunctul nu a fost casatorit si nu ... (vezi toată discuția)