avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocații
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocații

Buna ziua doresc să îmi răspundeți la o întrebare sunt mămică a trei copii și am înțeles că la naștere de acorda un stimulent pentru creșterea copilului eu nu am primit și nici nu am făcut vreo cerere pentru acest stimulent.mai pot acum să iau acel stimulent?cei mici sunt născuți în 2011,2012 și 2014 va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie suprapus johnell johnell As vrea sa va prezint pe scurt situatia noastra. Sotia mea a nascut primul nostru copil in noiembrie 2012, si datorata faptului ca pe atunci era la seral, nu a ... (vezi toată discuția)
Sarcina gemelara, 2 cic consecutive, venit lunar Elena_Nico Elena_Nico Buna! Sunt mamica unui copil de 1an si 7 luni si sunt însărcinată cu gemeni. Diferenta de varsta intre copii va fi de aprox 2ani si 3 luni, deci mă voi ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal 1 an Crina1985 Crina1985 Buna ziua !!! Sunt o mamica care a ales sa stea acasa cu bebelusul un an de zile ... in acest timp am ramas gravida si trebuie sa ma intorc la munca pentru ... (vezi toată discuția)