avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distrugere gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distrugere gard

Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. Politia i- a dat doar avertisment pe motiv ca acel gard e din scandura mai veche si nu noua. Fara sa aiba acte , masurari cadastrale ,ca nu au facut nici succesiunea.Considera ca eu tin mai mult teren desi am in fapt cat e pe act nemodificand nimic din ce am mostenit. Acel gard a fost acceptat de vecin f multi ani .Va multumesc
va multumesc pt ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie lilicrin lilicrin Situatia este urmatoarea : as dori sa refac gardul ce imprejmuieste imobilul. Gardul actual este din sarma si stalpi din lemn pentru sustinere. Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul! salajan_claudia salajan_claudia Am vazut ca multi aveti probleme cu vecini. La fel si eu. Am o casa cu curte interioara si gradina. Gradina a avut gard pana vecinul tupeist a luat o parte din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)