avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cerere somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cerere somatie de plata

Buna ziua!Am formulat din partea societatii creditoare o cerere de somatie de plata in care am specificat numele societatii,sediul ei,nr.inregistrare Registrul Comertului,C.U.I.,dar NU am specificat nr de cont al societatii si banca la care este deschis.Ar putea fi o problema,in sensul de a-mi respinge actiunea?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103173 , utilizator 15:13, 30 Septembrie 2009
Buna ziua!
Nu cred ca este nici o problema. Dumneavoastra ati indicat datele de identificare ale societatii. Societatea respectiva poate avea conturi deschise la mai multe banci.
nu este nicio problema
nu este nici o problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata lilium lilium Daca debitorul – persoana juridica - si-a schimbat denumirea, pastrandu-si nr de inregistrare , CUI, sediul social, dar [b]nespecificandu-se la Reg. ... (vezi toată discuția)
Lipsa capacitatii procesuale active sucursala Monica Baiceanu Monica Baiceanu Reprezint o sucursala in instanta in cadrul unei somatii de plata, in calitate de creditori. Debitoarea a invocat lipsa capacitatii procesuale active cf. art ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat iordachelanamaria iordachelanamaria Buna ziua sint adminstratorul unei firme care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu cu chirie de la primarie.In fiecare an sint obligata sa-mi actualizez ... (vezi toată discuția)