avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vouchere vacanta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vouchere vacanta

Buna seara! Daca sunt in concediu crestere copil pot primi voucherele de vacanta? Mentionez ca am lucrat din septembrie pana in ianuarie, dupa care am intrat in concediu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreeeeea123 , utilizator 12:13, 20 Iulie 2017
Da, puteti sa primiti vouchere de vacanta chiar daca sunteti in CCC.

Art.49 C.mun.
....
(2) Suspendarea contractului individual de munca are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator.
(3) Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat cele prevazute la alin. (2), daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.
.....
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare vouchere Biulia22 Biulia22 Buna ziua! Sunt in concediu risc maternal si urmeaza sa nasc in vara. Intre timp am aflat ca se vor acorda vouchere de vacanta. Eu voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Mentinere beneficii pe durata suspendarii contractului individual de munca Mariaaa Mariaaa O persoana care a intrat in concediu de crestere copil poate fi indreptatita sa ceara din partea angajatorului sa ii ofere in continuare aceleasi beneficii de ... (vezi toată discuția)