avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune ulterioara intabularii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune ulterioara intabularii

Buna ziua.Titlu proprietate teren extravilan cu 4 proprietari,frati.Am facut vanzarea a 3/4 ,iar ptr restul de 1/4 urmeaza sa facem succesiunea.Terenul este INTABULAT. Acea succesiune a fost dezbatuta demult si am obtinut un supliment la succesiune ,doar ca mai urmeaza 3 suplimente la succesiune pana sa ajungem la persoane in viata.La notariat ptr aceste suplimente,ne cere incheierea de intabulare,extras carte funciara,inregistrarea fiecarui certificat de most. la primarie,pe rand.Adica facem un supliment la succesiune,asteptam incheierea de intabulare,scoatem extrasul,mergem la primarie cu certf most. si apoi facem al 2lea supliment.Apoi iar etapele anterioare...si astfel de 4 ori.Intrebare:Nu poate notarul sa faca succesiunea,ca si mostenire,pana se ajunge la ultimul supliment ,cu toti cei in viata,si apoi sa facem intabularea,inscrierea lor in CF?Mai ales ca nu se va face niciun partaj,ci direct vanzarea?

Alte discuții în legătură

Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! ... elryko elryko Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! Doresc sa cumpar un teren 52 ari din care 27 sunt intravilan iar restu extravilan, cum se ... (vezi toată discuția)
Succesiune si masuratori van_allen78 van_allen78 buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urm situatie: bunicul meu, care e in viata, a facut succesiunea dupa tatal lui, cu sora .S au intabulat terenurile ... (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil izabell izabell Buna ziua, am cumparat recent un apartament prin contract de vanzare-cumparare si as dori sa stiu in afara de inregistrare la Directia de venituri ,ce mai ... (vezi toată discuția)