avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere.

Buna ziua ! Am fost depistat cu alcoolemie de catre un echipaj de la politia rutiera , mi-a fost retinut permisul de conducere , iar acum astept procesul intrucat nivelul alcoolemiei era ridicat. Pot sa obtin dovada pentru a putea circula pana la definitivarea procesului ? Au trecut 4 luni de când s-a intamplat si inca nu am fost instiintat ce va urma . Doar am dat declaratiile cerute.
Ce valoare ati avut in aerul expirat?
Procurorul decide daca acorda drept de circulatie, dar nu prea se da la alcool. Faceti o cerere la Parchet daca a ajums dosarul acolo
cristicim a scris:

Procurorul decide daca acorda drept de circulatie, dar nu prea se da la alcool. Faceti o cerere la Parchet daca a ajums dosarul acolo


Aveti dvs cunostinta de vreun caz in care procurorul in cazul intocmirii unui dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 c.p. si eliberarii unei dovezi fara drept de circulatie sa dispuna prelungirea dreptului de circulatie la cererea titularului permisului de conducere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident alcoolemie - dovada circulatie Stefan.Stefan Stefan.Stefan Buna ziua, in data de 4 august 2014 am facut un accident cu urmare a mortii unei cabaline, pe sensul meu de mers am ocolit un caine si am intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)
Cerere dovada de circulatie la procuror robert1107 robert1107 Buna ziua. Am o problema, de 5 luni stau si astept dupa rezultatele recalcularii si inca nu au venit, am fost astazi la udristei si am cerut sa mi se dea ... (vezi toată discuția)
Dosar urmărire penala pentru conducere autovehiculului sub influenta băuturilor alcoolice MunteanuIoan MunteanuIoan Bună ziua Aseară in jurul orei 3 o ruda a fost surprinsa de un echipaj al politiei in benzinărie (doar ce coborâse sa alimenteze ).Dânșii i-au cerut ... (vezi toată discuția)