avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca am depus un certificat de grefa la politia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca am depus un certificat de grefa la politia rutiera, cu pronuntarea unei sentinte la curtea de apel, dupa cat timp mi se restituie permisul.

Daca am depus un certificat de grefa la politia rutiera ,cu referire la pronuntarea unei sentinte la curtea de apel , dupa cit timp mi se restituie permisul.
-Am obtinut la curte de apel o aminare a executarii pedepsei.
PRONUNTAREA SENTINTEI A AVUT LOC IN DATA DE 26.06.2017.
-RAMASA DEFINITIVA IN DATA DE 10.07.2017.
CERTIFICATUL DE GREFA TINE LOC DE PERMIS DE CONDUCERE ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:22, 20 Iulie 2017
Certificatul de grefa nu inlocuieste permisul de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine restituirea permisului de conducere daca am obtinut la curtea de apel amanarea pedepsei lazarescupaul lazarescupaul La curtea de apel am obtinut aminarea pedepsei , am permisul suspendat din 2014 , cum pot sa obtin permisul de conducere inainte de redactarea sentintei ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere fdg fdg Buna ,am si eu o dilema in 2011,7 aprilie imi este anulat permisul de conducere cat.B ,in baza unei sentinte penale,fiind condamnat 1 an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)
Una ziua! am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura ... Andrei123564 Andrei123564 una ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt ... (vezi toată discuția)