avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot obtine restituirea permisului de conducere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot obtine restituirea permisului de conducere daca am obtinut la Curtea de Apel amanarea pedepsei

La curtea de apel am obtinut aminarea pedepsei , am permisul suspendat din 2014 , cum pot sa obtin permisul de conducere inainte de redactarea sentintei ,stiind ca urmeaza VACANTA MAGISTRATILOR .
-POATE AJUTA UN CERTIFICAT DE GREFA ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 16:07, 16 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitaţi să vi se comunice minuta deciziei penale şi încercaţi cu această minută la poliţie. Decizia produce efecte din momentul pronunţării ei, legal ar fi să vi se restituie permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am depus un certificat de grefa la politia rutiera, cu pronuntarea unei sentinte la curtea de apel, dupa cat timp mi se restituie permisul. lazarescupaul lazarescupaul Daca am depus un certificat de grefa la politia rutiera ,cu referire la pronuntarea unei sentinte la curtea de apel , dupa cit timp mi se restituie ... (vezi toată discuția)
Una ziua! am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura ... Andrei123564 Andrei123564 una ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt ... (vezi toată discuția)
Termen de predare a permisului de conducere david mihaela david mihaela Buna seara! Pe data de 09.06.2015 am pierdut procesul in care am contestat procesul verbal. Am fost la politie si mi s-a spus ca-mi trebuie decizia si sa dau ... (vezi toată discuția)