avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Carte de munca pierduta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Carte de munca pierduta

Ce lege obliga arhivele, care detin documentele unor societati care nu mai functioneaza, sa elibereze acte care dovedesc anii lucrati de o persoana care a pierdut cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 20 Iulie 2017
Legea 16/1996 privind Arhivele Naţionale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta necesara la dosarul de pensie jus7m jus7m am lucrat in 1977 la icmi slobozia , institutia s a desfintat si am nevoie de adeverinta in care sa constate ca am lucrat la ei si am avut grupa 2 ,in cartea ... (vezi toată discuția)
Pensie - obținerea adeverințelor. doresc să aplic pentru obținerea pensiei și am nevoie de adeverința ... Tuscaloosa Tuscaloosa Doresc să aplic pentru obținerea pensiei și am nevoie de adeverința care să-mi ateste anii de muncă. Am luat legătura cu deținătorul autorizat al ... (vezi toată discuția)
Obtinerea grupei de munca Lielena Lielena Daca nu am trecuta in cartea de munca grupa a-II-a, trebuie sa dau in judecata societatea la care am lucrat pentru a obtine adeverinta de grupa a-II-a? Nu ... (vezi toată discuția)