avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mansardare imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mansardare imobil

Buna ziua. Părinții mei sunt propritarii unui apartament aflat intr-un imobil (casa nationalizata fara etaj) compus din patru apartamente cu proprietari diferiti. Dorim sa mansardam podul de deasupra apartamentului nostru si avem acordul de principiu al vecinilor. Partea nostra de pod e comuna doar cu un vecin. Ce amenda riscam daca efectuam lucrarea fara stirea Primariei? Mentionez ca acoperișul va ramane la fel, forma, acoperamant. Care e legea care reglementează astfel de modificari la imobil? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vwwhite , utilizator 09:23, 22 Iulie 2017
Opereaza legea autorizarii constructiilor nr 50/1991[ link extern ]
Problema consta in acea ca in cazul executarii modificarii fara acordul autoritatilor in drept,riscati ca inspectorii de la inspectoratul de stat in constructii sau de la ISU pot solicita dezafectarea constructiei si aducerea la forma anterioara interventiei neautorizate
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Mansarda in podul blocului pillfed_guitar pillfed_guitar Buna ziua, Ma numesc Adrian, am 23 de ani. Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 9 etaje. Acoperisul acestui bloc este tip \\"in doua ape\\", adica ... (vezi toată discuția)
Ajutor ptr montarea unui geam la bloc. ipso ipso Acum un an, m-am mutat intr-un bloc cu 18 apartamente. Proprietar, nu chiriaș, la mansarda, deasupra etajului 4. Spatiile comune din subsolul blocului, le-au ... (vezi toată discuția)