avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN comercializare produse vrac ambalate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN comercializare produse vrac ambalate

Buna ziua,

Pentru a ambala si comercializa produse achitionate vrac exista un CAEN dedicat sau sunt necesare si alte formalitati?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 13:31, 21 Iulie 2017
Bună ziua,

Obligaţiile legale diferă de la un caz la altul, inclusiv în funcţie de natura produselor la care faceţi referire!

Într-o exprimare mai directă, este important să ne spuneţi dacă este vorba, de exemplu, de piuliţe şi şuruburi, sau dacă este vorba de legume congelate!

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Despre coduri caen Lusium Lusium Buna ziua! Doresc sa infintez un sc cu obiect principal de activitate achizitii de fructe de padure , procesare si distribuire. Din cate am cautat nu exista un ... (vezi toată discuția)
Originea unui produs mihaelastoican mihaelastoican Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Lucrez intr-o unitate autorizata pentru depozitarea si ambalarea legumelor congelate. Materiile prime sunt ... (vezi toată discuția)