avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat poate dura un dosar la parchet?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat poate dura un dosar la parchet?

Acum 5 luni tatăl meu a fost călcat de mașină, într-adevăr nu era pe trecerea de pietoni, însă acea brută nu a frânat absolut deloc si din cate am auzit de la anumiți martori ai accidentului era alta persoana la volan.. iar mașina nu avea asigurare plus că avea o viteza foarte mare..
Ce e de făcut pt. A accelera procesul?
Buna seara,
Cam nimic!
Din pacate durata unui dosar tine de incarcarea pe care o au organele de CP sau/si de UP!
Formulati din cand in cand solicitari scrise catre parchet spre a va comunica stadiul dosarului!
Cate zile de ingrijiri medicale are conform CML tatal dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala cu parasirea locului accidentului Geta2402 Geta2402 Nu am observat la timp un pieton si am franat brusc. Masina s-a oprit la viitoarele pietonului, fara sa o atinga,zic eu. Pietonul a plecat mai departe s-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecere cu vatamare corporala chyana chyana buna ziua, va scriu si eu pentru ca nu am reusit sa gasesc ceva asemanator... ieri am avut un accident rutier ..conduceam masina cu aprox 60 km/ora, in ... (vezi toată discuția)
Calcat cu masina intentionat pe trecerea de pietoni si fuga de la locul faptei mihutr mihutr Buna ziua, Astazi cand am traversat Bulevardul Lacul Tei pe trecerea de pietoni am fost jignit care de un conducator auto care nu vazuse trecerea de ... (vezi toată discuția)