avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract prestari servicii si contract de munca cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract prestari servicii si contract de munca cu timp partial

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca din punct de vedere legal se poate incheia un contract de prestari servicii in domeniul ssm si psi cu un srl si in acelasi timp, sa am incheiat un contract de munca cu timp partial, pentru functia de inspector ssm, cu persoana care detine acel srl.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 11 August 2017
Nu prea pare posibil, mai ales ca e vorba de aceasi activitate.
Nu aveti cum sa faceti asa ceva, decat daca sunteti PFA, I.I., societate comerciala.

Atentie la art.20 din HG 1425/2006 care la alin.2 prevede ca, angajatorul va numi lucratorul desemnat numai din randul angajatilor incadrati cu c.i.m. cu norma intreaga.
Ultima modificare: Vineri, 11 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot angaja un pfa pentru ssm si psi Ghica Mihaela Ghica Mihaela Buna ziua, Suntem o societate in IT cu 20 angajati. Luna trecuta angajatul care se ocupa de SSM si PSI si-a dat demisia. Putem face un contract cu un PFA ... (vezi toată discuția)
Pfa protectia muncii si psi exelero exelero Buna ziua, Am facut curs de cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor - initiere si curs de protectia muncii cursuri ... (vezi toată discuția)
Administratorul - responsabil ssm narcisa_narcisa narcisa_narcisa Buna ziua. Administratorul unui Srl cu 9 angajati face cursul SSM de putin timp si vrea sa se ocupe el de aceasta activitate. Ma lamureste cineva care e ... (vezi toată discuția)