avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme- ordin de restrictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme- ordin de restrictie

Buna ziua as dori să știu și eu daca se. Poate ridica restricția am primit din alta localitate buletinul meu fiind din alta parte fosta nevasta mi-a pus restricție polițiști așa spun că n-am voie în aceiași localitate menționez că acolo lucrez dar n-am domiciliu cei de făcut eu vreau doar sa lucrez nam treabă cu ea ce voi face cu munca?
Ordinul de protecție îl emite numai instanța de judecată.
Nu polițiștii cu fosta au calitatea să impună restricții.
Cât timp durează restricția?
Care restricție`?
Pai este pusă de politie pe motiv că n-am domiciliul dar am contract de munca acolo deci politia mă oprește fosta concubina a vb minciuni că aș fii lovito a inventat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie si injurii MorganAlex MorganAlex Buna ziua, ma numesc Alex si sunt cetatian italian. Recent am castigat dreptul la program de vizita la fetitei mele, dupa toate obstructiuni de catre ea in ... (vezi toată discuția)
Hotarare jud vs pronuntare dannyell1977 dannyell1977 buna ziua.sunt in divort cu fosta sotie si in data de 10 martie 2020 trebuia sa se dea pronuntarea.am urmarit pe portal dar si la cutia postala,insa nu am ... (vezi toată discuția)
Citatie maver maver am fost sunat de un agent de politie si mi-a propus sa ma prezint la sediul lor pentru a-mi aduce la cunostinta de o citatie in care o persoana se plange de ... (vezi toată discuția)