avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru mamele studente la zi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru mamele studente la zi

Buna ziua/seara, as dori sa stiu, va rog, daca mamicile care sunt studente la zi pot beneficia de o indemnizatie/ajutor etc. Daca da, unde ar trebui sa merg pentru a depune dosarul si daca se poate lua retroactiv...? Copilul meu are varsta de 8 luni si pana acum nu am beneficiat decat de alocatia de 200 de lei. Va multumesc anticipat:)

Andreea
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 06:32, 29 Septembrie 2009
Cererea se depune la primaria de domiciliu insotita de actele dovedidoare. Veti beneficia de indemnizatie incepins cu data depunerii cererii
cererea se depune la primaria de domiciliu.bani se primesc de la data depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc alocatia copilului 200 ron/luna daca nasc in strainatate? adribb8 adribb8 As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Daca copilul se naste in alta tara, deci certificatul de nastere va fi emis de catre alt stat, voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
De ce drepturi beneficiaza mama unui nou nascut? lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de ce drepturi beneficiaza mama unui nou nascut,ce acte sunt necesare pentru a beneficia de aceste drepturi si unde ... (vezi toată discuția)
Ajutor din partea statului pentru prima nastere IosefAndreea IosefAndreea Buna seara numele meu este Andreea sunt o proaspata mamica in varsta de 20 de ani si tin sa precizez ca nu am lucrat .dar as dori sa stiu daca se acorda vrun ... (vezi toată discuția)