avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozite

Buna seara! As dori sa stiu ce pot sa fac, in cazul in care nu am un loc de munca stabil, cu plata taxelor si impozitelor locale? Se pot plati in rate? Mi se fac reduceri? Am un copil minor in intretinere si chiar vreau sa le platesc, dar nu am cum! Ce ma sfatuiti? Mentionez ca sunt neplatite de 4 ani :( Acum au mai bagat o taxa noua:((( Pe gunoi... Am nevoie de un sfat. Va multumesc :)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:06, 22 Iulie 2017
Conform dispozitii in vigoare obligatiile anuale la bugetul local se pot achita fie intr-o transa integral ,fie in 2 transe respectiv rata I - pana la 31 martie, inclusiv,rata II - pana la 30 septembrie
Nu exista dispozitii care sa exonereze de la plata impozit/taxe contribuabilii care nu detin loc de munca stabil
Faceti eforturi sa achitati obligatiile la bugetul local,pentru a indeparta posibilitatea neplacuta de a fi executata silit pentru recuperare debit acumulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit primarie an in curs iogi iogi Buna ziua . Am solicitat la Primaria de domiciliu o adeverinta ca nu am datorii la ei privind proiectul ''Casa Verde'' si nedumerirea mea este ca imi zice ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract autorizatie de parcare rosu_doina57 rosu_doina57 m-am prezentat pt achitarea taxei de parcare(sector 6) iar dupa ce s-a incasat o parte din suma mi-a comunicat verbal ca,contractual a fost reziliat in data de ... (vezi toată discuția)
Plata impozitelor locale(casa+masina+etc.) Mircea Cristian Mircea Cristian 1.Care sunt reglementarile de plata ale impozitelor locale?Care este perioada pina se face discount(si care este acesta?) si de cind se percep penalitati(si ... (vezi toată discuția)