avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspend activitatea firmei cum încetează cim unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspend activitatea firmei cum încetează cim unui angajat în concediu medical

Cum încetează cim al unui angajat în concediu medical
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 22 Iulie 2017
In cazul suspendarii activitatii societatii, activitatea acesteia inceteaza, deci c.i.m. poate inceta conform prevederilor art 65 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in cazul suspendarii activitatii firmei Anka_Lavinia Anka_Lavinia Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru, se pare ca nu reusesc sa deslusesc cum pot inceta CIM urile in Revisal in cazul Suspendarii activitatii firmei. Nu ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, Am cateva intrebari legate de incetarea contractului de munca si am rugamintea sa imi transmiteti opinia dumneavoastra precum si baza ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca antonio123 antonio123 MA numesc X mi sa desfacut contractul de munca in timpul cind eram in concediu medical. DESFACEREA contractului individual de munca sa facut conform art 65 ... (vezi toată discuția)